Diensten

Kennis

Uw administratie is de bron van alle informatie. Deze moet juist, tijdig, volledig en betrouwbaar zijn. Wij beschouwen de administratie als een bron van informatie die erg bruikbaar is bij het nemen van beslissingen over uw organisatie. Zoals eerder benoemd, door uw administratie te ordenen en te structureren, ontstaat er een schat aan kennis. oogte van de actuele ontwikkelingen en houden u graag op de hoogte van die ontwikkelingen die voor uw bedrijf 

Inzicht

Om de administratie te orderenen en te structureren doen wij aan online boekhouden met Exact Online. Exact Online is een onlinebedrijfssoftware voor ondernemers en administratiekantoren. BM Finance voert de administratie en u kunt desgewenst meekijken via internet. Zo kunt u eenvoudig samenwerken en de werkzaamheden verdelen. actuele ontwikkelingen en houden u graag op de hoogte van die ontwikkelingen die voor uw bedrijf relevant zijn.

Advies

Wij kunnen u adviseren over bijvoorbeeld de inkrimping van uw organisatie of de overgang naar een andere rechtsvorm. We begeleiden u bij aan- of verkoopprocessen van bedrijven en bedrijfsonderdelen. Wij adviseren u graag over de fiscaal meest aantrekkelijk mogelijk manieren om te ondernemen. Wij zijn goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en houden u graag op de hoogte van die ontwikkelingen die voor uw bedrijf relevant zijn.