Diensten

Administratie & boekhouding
Wij kunnen je hele financiële administratie of onderdelen daarvan van je overnemen. Een goed ingerichte boekhouding geeft je inzicht in je financiële situatie en voorkomt dat je voor verrassingen komt te staan. Wij werken met Exact Online, financiële bedrijfssoftware voor ondernemers en administratiekantoren. Je kunt op elk moment via internet meekijken. Zo heb je altijd actueel inzicht in je cijfers en voldoe je tijdig aan je financiële verplichtingen. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

Jaarrekeningen & financiële rapportages
Aan de hand van je financiële administratie stellen wij een jaarrekening voor je op waar je van op aan kunt. Deze cijfers geven inzicht in de financiële gezondheid van je bedrijf en in de mogelijkheden én kansen voor jou als ondernemer. We analyseren de cijfers, nemen deze met je door en we geven je praktische adviezen om tot een nog betere bedrijfsvoering te komen.Indien nodig verzorgen we tussentijdse financiële rapportages en een begroting.

Fiscaal advies & belastingaangifte
BM Finance heeft de kennis, de expertise én de software in huis om je belastingaangiften op te stellen en in te dienen. We zijn op de hoogte van alle belastingregels, actuele ontwikkelingen en fiscale voordelen die er zijn voor jou als ondernemer. Zo weet je zeker dat je het maximale uit de belastingwetgeving haalt. Ook kunnen wij je adviseren over de overgang naar een andere rechtsvorm en over aan- of verkoopprocessen van bedrijven en bedrijfsonderdelen en je salarisadministratie voor je uitvoeren.

Wij laten de cijfers voor je werken!