Over ons

BM Finance is een administratiekantoor dat zich vooral richt op starters, zzp‘ers en het mkb. Als ondernemer kost het je vaak veel tijd om je financiële zaken te structureren en bij te houden. Er is een woud aan fiscale regelingen die toepasbaar kunnen zijn en het is vaak een hele klus om dat uit te zoeken. We hebben de kennis en de expertise in huis en we kennen alle belastingregelingen waar jij fiscaal voordeel uit kunt halen. Dit biedt jou de sterke basis waarop je verder kunt bouwen.

Betrouwbaarheid, persoonlijk contact en service die net een stapje verder gaat kenmerken ons. Wij zijn gevestigd in Breda en dankzij onze gedigitaliseerde werkwijze en vergaande automatisering kunnen wij je overal van dienst zijn. Ons team bestaat uit twee enthousiaste en ervaren specialisten die ervoor zorgen dat jouw financiële zaken bij ons in goede handen zijn.

René van Bakel

René heeft BM Finance in 1996 opgericht. Zijn expertise ligt met name op het gebied van financial controlling en bedrijfsadvisering in het midden- en kleinbedrijf. René kent zijn klanten goed. Hij structureert, analyseert en vertaalt de cijfers naar een gedegen financiële basis én een betrouwbare planning. In zijn vrije tijd loopt René graag marathons. Dat kenmerkt zijn tomeloze energie en doorzettingsvermogen.

Natascha In ’t Groen

Natascha maakt sinds 2011 deel uit van BM Finance. Ze is Register Belastingadviseur en heeft ruime ervaring in de accountancy. Haar specialiteit ligt op het gebied van fiscale bedrijfsadvisering en de samenstelpraktijk. Natascha doet graag aan yoga en die rust en balans zie je terug in haar manier van werken. Ze behoudt overzicht, heeft oog voor detail en het persoonlijk contact met haar klanten geeft haar veel voldoening.