Over ons

Met een team van enthousiaste specialisten zorgen wij ervoor dat uw administratie voor u geen zorg meer is. U bent tenslotte al druk genoeg met ondernemen en verdiept zich ongetwijfeld liever in het creatieve proces van uw bedrijf. Niettemin dient uw administratie juist, tijdig, volledig en betrouwbaar te zijn. Zonder een up-to-date administratie is het niet mogelijk een onderneming te runnen. Sterker nog: uw administratie kan u veel kennis en inzicht verschaffen die nuttig is bij het sturen van de organisatie. BM Finance kan die informatie voor u vertalen, toegankelijk en hanteerbaar maken.

René:

22 jaar geleden heb ik BM Finance al opgericht. Ik heb in mijn leven al veel ervaring op gedaan op het gebied van administratie en adviseren. Door de jaren heen ook al vele situaties meegemaakt en al meerdere bedrijven uit de brand geholpen. Naast het helpen van uw bedrijf ben ik ook een groot sportman. Met al 4 marathons achter mijn naam ben ik nog steeds niet uitgelopen! Dat is tevens de energie die hij in u zal steken.

Natascha:

Ik ben trots om te zeggen dat ik al 7 jaar onderdeel uit maak van BM Finance. Naast controller ben ik ook register belastingadviseur. Een specialist op meerdere vlakken dus! Ook ik houd erg van sporten! Ik ben regelmatig buiten aan het hardlopen of te vinden in de hot yoga zaal. Naast mijn 2 kinderen heb ik ook net een nieuwe aanvulling bij de familie, mijn hond Pip.